Tel: 06/70-592-7817

Kuka szállítás kezelés hogyan-ja ?

Budapesten a szemétszállítást a FKF Zrt végzi. Az ingatlan legyen az cég,iroda,társasház vagy üzlet a tulajdonosnak kell intéznie a szemétszállítás. Az ügyintézés többféle módon is megteheti online vagy személyesen az ügyfélszolgálaton. 

FKF A bejelentéshez szükséges csatolni az ingatlan tulajdonjogát vagy az ingatlanhasználatot igazoló szerződés vagy hatósági dokumentum másolatát, illetve javasoljuk egy telefonos elérhetőség feltüntetését a hatékony ügyintézés érdekében. Személyes ügyintézés esetén szükséges bemutatni egy, a személyazonosságot igazoló dokumentumot. 

 

 

 Ki, és hogyan gondoskodik a szemétszállításról ?

A hulladéktároló kukákat megfelelő módon történő kihelyezéséről az ügyfélnek kell gondoskodnia hogy a szemétszállító kollégák akadály nélkül tudják üríteni azokat.. Ahhoz, hogy az ürítés sikeresen megtörténjen, az kuka edényeket az ürítést megelőzően 20 órátol az ürítés napján reggel 5 óráig kell kihelyezni. 

Pontosan nem mondható meg mikor fognak kiérkezni a kukákat ürítő járatok. Valószínűleg függ a helyi viszonyoktól illetve a közlekedéstől. 

Szeretnénk változtatni a szemétszállításon, hogyan lehetséges  ?

A szeretnénk hogy növeljék illetve csökkentsék tároló kukák mennyiségét ? Netán szeretnénk lecserélni lecserélni a régi sérült kukáinkat ? Esetleg megváltozott az ingatlan/telep tulajdon joga ?

Egyszerűen személyesen illetve online felvesszük a kapcsolatot a FKF ügyfélszolgálatával aki készséggel áll az ügyfelek rendelkezésesre. 

A kukák darabszámának csökkenését csak abban az esetben lehetséges kivitelezni, amennyiben a keletkezett hulladék mennyisége csökken, és ezen tény megállapítása kivizsgálásra kötelezi a szemétszállító céget. 

 Mit tehetek a kerti zöld hulladékommal ? 

A kerti zöld hulladék begyűjtését az erre rendszeresített FKF zöld hulladék logóval ellátott zsákokban lehetséges. Ezeket a zsákokat az FKF telepeken tudjuk beszerezni. Márciustól-novemberig (időjárástól függően) hetente egy alkalommal Budapest zöldövezettel rendelkező kerületeinek kijelölt részein végzi az FKF Zrt.

Mi történik abban ez eseteben, ha a kukákat ellopják?

A szeméttároló edény a Társaság tulajdonát képezi, melyet díjmentesen biztosít a közszolgáltatás részeként. Viszont hulladéktároló edény rendeltetésszerű használatáról, tisztán tartásáról, és biztonságáról az ingatlanhasználónak kell gondoskodnia. Tehát a minket tulajdonosokat terhel a felelősség.

 

Nyomtatás E-mail